ProfiGarden Kft

06-20/ 2-777-222
 

Automata öntözőrendszer tervezés /kerttervezés/

 

Időjárásunk egyre szélsőségesebb és kiszámíthatatlan. Az intenzív kert fenttartásban elengedhetetlen szerepe van a rendszeres és egyenletes öntözésnek. Egy átlagos kis kert egyenletes és elégséges kézi belocsolása legalább 2-3 óra, nem beszélve a folyamatos „birkózásról” a slaggal, ami elakad, megtörik.
Ennek a feladatnak a terhét a rejtett automata öntözõrendszer veszi át. A különbözõ programok és szenzorok segítségével víztakarékos egyenletes öntözést tesz lehetõvé. Mivel rejtett nem akadályozza a kert használatát és akkor is „dolgozik”, ha Önök hosszabb ideig nem tartózkodnak otthon.
Cégünk 13-ik éve foglalkozik automata öntözõrendszerek Rain-Bird tervezésével és telepítésével. Ezen kívül telepítettünk már TORO, Hunter, és Gardematic típusokat is .Az elmúlt évek tapasztalata azt bizonyítja, hogy egy jól kertre szabott öntözõrendszert csak kertészeti ismeretekkel, és komoly gyakorlattal rendelkezõ szakember tud építeni. Általános szempont a tervezés során, hogy a kiemelkedõ szórófejek által beöntözött terület minden egyes pontját legalább 3 db, de adott esetben minimum 2 szórófej locsolja meg. Ezért amikor két árajánlatot hasonlít össze, feltétlenül nézze meg a mûszaki tartalmat, mert egy alul méretezett, nem kellõen lefedett területű „olcsóbb” öntözőrendszer kidobott pénz! /Már építettünk át ilyen rendszereket./
Megrendelés estén helyszíni felmérés után, számítógépes öntözés tervet készítünk. Egy ilyen terv birtokában adunk részletes árajánlatot.
kerttervezés kert terv automata öntözőrendszer tervezés automata öntözéstechnika - 1024x745 pixel - 137771 byte
Mivel nem csak automata öntözőrendszer telepítésével foglalkozunk , hanem kertépítéssel is , ezért pontosabban tudjuk felmérni a kert vizigényét és a növények későbbi méreteit.
Tel.: 06/20-351-91-74, 06/20-2-777-222 ProfiGarden kertépítõ Kft.
Az általunk kivitelezett kerteket és automata öntözõrendszereket mi tervezzük.

Az elmúlt évek tapasztalatai hozzájárulnak ahhoz, hogy kertjeink valódi pihenést , regenerálódást és a nyugalmat biztosítsanak az Ön és környezete számára.

Célunk, hogy az automata öntözõrendszer, amit mi tervezünk és kivitelezünk valóban az Ön kényelmét és kertjének a szükségleteit szolgálja.

14 éve foglalkozunk automata öntözőrendszer telepítésével, mi nem most kezdtük a tapasztalat szerzést.

Megrendelhető munkák:

 

  • Automta öntözőrendszer tervezése
  • Automata öntözőrenszer telepítése 2 év garanciával
  • szervizelés
  • meglévő öntözőrendszer átépítése
  • fagyok elötti víztelenítés kompresszorral

 

Amennyiben szeretné magát megkimélni a meglepetésektől, csak tapasztalt szakembert alkalmazzon.

Forduljon hozzánk bizalommal és gyõzõdjön meg tudásunkról.

Kapcsolat felvétel:

Kállai Gábor

Mobil: 06-20-2-777-222

E-mail: [email protected]

 


Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://profigarden.hu/d95-Automata-ntz-145-rendszer-tervezs-kerttervezs-.doc

Partnerek