Irodapark, iparipark és lakópark


irodapark, iparipark, lakópark

Egyre több ilyen jellegû létesítmény épül és szerencsére egyre nagyobb figyelmet, fordítanak az épített környezetre.

Ez nem pusztám reprezentáció az üzletfelek irányába, hanem jól mérhetõ gazdasági hozadéka is van. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy az a munkaerõ, akit harmonikus, természetes, nyugtató környezet vesz körül, annak munkája is sokkal hatékonyabb és így a környezetre szánt beruházás többszörösen is megtérül. Csak példaként a Német Repülési és Ûrkutatási központban / DLR /, több kisseb tó, sétány padokkal és nagy cserje csoportokkal beültetett felületek voltak, amelyeket az ott dolgozók ebédidõben rendszeresen használtak.

És azt talán meg sem kell említenem, hogy az ilyen parkosított területekkel, talán egy kicsit visszaadunk a természetnek abból, amivel tartozunk neki mindannyian.

Tovább »

Lakóparkok

A belváros helyett ma már egyre többen választják a nagyobb parkosított felületekkel rendelkezõ lakóparkokat. Az itt lakást vásárlók döntésének egyik fontos szempontja a zöldfelület. A parkok kiépítésének szépnek ugyanakkor használhatónak kell lenni. És ami a legfontosabb olyan minõségben kell megépíteni õket, mintha egy magánkert kivitelezését végeznénk.

De minden kert tönkre megy, ha annak a fenntartását nem lelkiismeretes szakemberek végzik. Ez nem olcsó dolog. De egy nem hozzáértõ csapatnak kifizetett kisebb összeg kidobott pénz és még a kertet is helyre kell állítani.

Cégünk vállalja lakóparkok építését és tervszerû fenntartását kiemelkedõen magas színvonalon.

Tovább »

Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://profigarden.hu/d5-Irodapark-iparipark-s-lakpark.doc

Partnerek